Erdoğan’dan geçiş ücreti yanıtı: Hem hizmet hem bedava köprü olmaz

Erdoğan’dan geçiş ücreti yanıtı: Hem hizmet hem bedava köprü olmaz
Türkiye Gazetesi’nden Yücel Kayaoğlu’nun kulis haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın parti yöneticileri ve milletvekilleri ile yaptığı toplantılarda köprü ve otoyol ücretlerine eleştiriler dile getiriliyor....

Türkiye Gazetesi’nden Yücel Kayaoğlu’nun kulis haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın parti yöneticileri ve milletvekilleri ile yaptığı toplantılarda köprü ve otoyol ücretlerine eleştiriler dile getiriliyor. Yapılan toplantılarda bazı milletvekilleri geçiş ücretlerinin yüksek olduğuna ilişkin tepkileri hatırlatıp halktan bu yönde şikayetler geldiğine dikkat çekti. Erdoğan ise bu eleştirileri, “Haklısınız ama her hizmetin de bir bedeli var. İnsanlar hem hizmet almak istiyor hem de ‘Köprüler, tüneller bedava olsun’ diyor. Böyle bir şey olmaz” şeklinde cevapladı.

‘BİNALİ BEY’İN BİR SÖZÜ VAR…’
Habere göre Erdoğan konuya ilişkin şunları söyledi: “Çanakkale Köprüsü’nü düşünün, bir maliyeti var. Ama avantajlarına bakın. Feribot kalkmadığı zaman ne olduğuna bakın. Hizmetler aksıyordu. Osmangazi Köprüsü’ne bakın… Kaybedilen zamana… Şimdi de zamandan edilen tasarrufa bakın. ‘Yollar, köprüler pahalı’ deniyor da, Binali Bey’in bir sözü var; ‘En pahalı hizmet, olmayan hizmettir’ diyor. Doğru söylüyor. Biz buraları devletin kesesinden bir kuruş çıkmadan yapıyoruz.”