Erzurum'da ucuz et kuyruğu: Biz bunu hak etmiyoruz!

Erzurum'da ucuz et kuyruğu: Biz bunu hak etmiyoruz!
Erzurum'da Et ve Süt Kurumu önünde oluşan kuyruğu Gazete Duvar görüntüledi. Aydın’dan emekli olduktan sonra Erzurum’a geldiğini ifade eden ismi vermek istemeyen biri, şöyle konuşuyor: “Sabah 06.30’dan bu yana sıra bekliyoruz....

Erzurum'da Et ve Süt Kurumu önünde oluşan kuyruğu Gazete Duvar görüntüledi.

Aydın’dan emekli olduktan sonra Erzurum’a geldiğini ifade eden ismi vermek istemeyen biri, şöyle konuşuyor: “Sabah 06.30’dan bu yana sıra bekliyoruz. Tarım Kredi Kooperatifleri’nde haftanın belirli günlerinde satış yapılıyor. Az miktarda et geliyor ve hemen bitiyor. Ben Yenişehir’den geliyorum. Şükrüpaşa’dan gelen var, Dadaşkent’ten gelen var. Şube sayısı artırılsa bu sıkıntının yüzde 50’si azalır. İnsanlar mağdur olmaz. Bu sırada bekleyenlerin çoğunluğunun et alacağı da meçhul. Herkes buradan et alıp gitmeyecek. İki kilo yerine bir kilo alabilecek. Bir süre sonra ‘et bitti’ diyecekler.”

Bir başka biri de şunları söylüyor: “Bizi bu hale koyanlar utansın. Acaba vicdanları rahat mı? Ben Mahallebaşı’nda taksicilik yapıyorum. Sabah işimi bırakmış geldim, bana iki kilo et verecekler diye burada kuyrukta bekliyorum. Allah belalarını versin.”