Hangi emekli ne kadar ek ödeme farkı alacak?

Hangi emekli ne kadar ek ödeme farkı alacak?
Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun tüm emeklilere yapılan zammın eşitlenmesi sonrası oluşan farkları hangi emeklinin maaşına ne kadar yansıyacağını anlattı.Emeklilere yapılan yüzde 11,68’lik ek zamdan sonra oluşan farklar...
Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun tüm emeklilere yapılan zammın eşitlenmesi sonrası oluşan farkları hangi emeklinin maaşına ne kadar yansıyacağını anlattı.

Emeklilere yapılan yüzde 11,68’lik ek zamdan sonra oluşan farklar 6-7 şubat tarihlerinde yatırılacak. Farklar alınan emekli maaşına göre değişiklik gösterecek. Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun emeklilere yansıyacak olan zam farkları hakkında çarpıcı bilgiler paylaştı.

Hangi emekli ne kadar maaş alacak?

Erdursun, zam farkının kök aylıklara yapıldığı için maaşı 10 bin liranın altında kalan emeklilerin 10 bin lira almaya devam edeceğini söyledi. Sözlerine devam eden Erdursun Maaşı 10 bin lira olan emeklinin ise gelen zam sonrası 13 bin 557 lirasını aldığını sonradan gelen zam ile beraber de 10 bin lirası üzerinden 11,68’lik zammı uygulanıp ekstra 1168 lira alacağını yani maaşının 14 bin 925 lira olduğunu söyledi.