Şenol Kazancı, Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı oldu

Şenol Kazancı, Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı oldu
Turkcell'in yeni yönetim kurulu başkanı, yönetim kurulu üyesi olan Şenol Kazancı oldu. Eski Başkan Bülent Aksu ise Turkcell Genel Müdürü oldu.Düzenlenen olağan genel kurulun ardından Turkcell Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev...

Turkcell'in yeni yönetim kurulu başkanı, yönetim kurulu üyesi olan Şenol Kazancı oldu. Eski Başkan Bülent Aksu ise Turkcell Genel Müdürü oldu.

Düzenlenen olağan genel kurulun ardından Turkcell Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Şenol Kazancı, Yönetim Kurulu Başkanlığı’na getirildi.

Erdoğan'ın eski başdanışmanı AKP'li eski vekil Ayşe Nur Bahçekapılı ise yönetim kurulu üyesi oldu

Turkcell’in 13 Eylül 2023’te gerçekleştirilen olağan genel kurulunun ardından üst yönetim belirlendi.

KAP’a yapılan açıklamaya göre Nisan 2021’den bu yana Turkcell Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Şenol Kazancı Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı. Mart 2020’den bugüne Turkcell Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı üstlenen Bülent Aksu da Turkcell’in yeni genel müdürü oldu.

Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Kazancı İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirdi. 2007-2011 yılları arasında TVNET Genel Müdürlüğü, 2011-2014 arasında Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı görevlerini yürüttü. 2014-2021 yılları arasında Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü olarak görev yaptı. Nisan 2021’de Turkcell Yönetim Kurulu Üyeliği’ne seçildi.

TIKLAYIN | Şenol Kazancı kimdir?

TIKLAYIN | Bülent Aksu kimdir?