"Tesla Türkiye Genel Müdürü Kemal Geçer 15 Kasım'da görevinden ayrılıyor"

"Tesla Türkiye Genel Müdürü Kemal Geçer 15 Kasım'da görevinden ayrılıyor"
İş insanı Mürşit Unat, Tesla Türkiye Genel Müdürü Kemal Geçer’in ayrıldığını iddia etti. Gazete Pencere yazarı Emre Özpeynirci, "Tesla Türkiye'den ayrıldığı iddiaları üzerine aradığım Kemal Geçer durumu yalanlasa...

İş insanı Mürşit Unat, Tesla Türkiye Genel Müdürü Kemal Geçer’in ayrıldığını iddia etti. Gazete Pencere yazarı Emre Özpeynirci, "Tesla Türkiye'den ayrıldığı iddiaları üzerine aradığım Kemal Geçer durumu yalanlasa da, meğer 2 yıllık sözleşmesi 15 Kasım'da bitiyormuş ve yenilenmeyecekmiş." bilgisini verdi.

Gazete Pencere yazarı Emre Özpeynirci sosyal medya hesabından “Tesla Türkiye’de neler oluyor?” başlığıyla paylaşımda bulundu. “Mürşit Unat’ın Tesla Türkiye Müdürü Kemal Geçer’in ayrıldığına ilişkin iddiası gündeme bomba gibi düştü” diyen Özpeynirci, konuyla ilgili yaptığı araştırmayla ilgili bilgi verdi.

"Yalanladı ama doğruymuş"

Konuyla ilgili Kemal Geçer ile görüşen Özpeynirci, "Yalanladı ama doğruymuş‼️ Tesla Türkiye'den ayrıldığı iddiaları üzerine aradığım Kemal Geçer durumu yalanlasa da, meğer 2 yıllık sözleşmesi 15 Kasım'da bitiyormuş ve yenilenmeyecekmiş. Bu süre zarfında da izne gönderilmiş. Tüm imza yetkileri başka birine geçmiş ve şirketle tüm bağı kesilmiş. Sebebi ise kurum kültürüne uymaması olarak söyleniyor. Yani alt yapı yatırımları değil. Mürşit Unat yazdı ben de gazetecilik yapıp iddia sahibini aradım, cevabını yazdım. Ama son durum buymuş..." diye yazdı.