Bayrampaşa'da silahlı saldırı: Biri çocuk 2 kişi yaralandı

Bayrampaşa'da silahlı saldırı: Biri çocuk 2 kişi yaralandı
İstanbul Bayrampaşa'da bir tesisatçı, iş için gittiği binanın önünde silahlı saldırıya uğradı. Tesisatçı ve olay anında binanın önünde bulunan 15 yaşındaki bir çocuk yaralandı.Bugün öğleden sonra yaşanan olayda iddiaya...

İstanbul Bayrampaşa'da bir tesisatçı, iş için gittiği binanın önünde silahlı saldırıya uğradı. Tesisatçı ve olay anında binanın önünde bulunan 15 yaşındaki bir çocuk yaralandı.

Bugün öğleden sonra yaşanan olayda iddiaya göre tesisatçı Hüseyin Karcıoğlu, iş için gittiği binanın önünde mola verdiği sırada, bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. 4-5 el ateş eden saldırgan, koşarak olay yerinden uzaklaştı.

Olayda tesisatçı ve sokakta bulunan 15 yaşındaki Mahmut Eren B., bacaklarından aldıkları kurşunlarla yaralandı. Kurşunlardan biri de park halindeki minibüse isabet etti.

Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılırken polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Ekiplerin şüpheliyi yakalamak için çalışmaları devam ediyor. Yaralıların ise hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

Yaralandığını anlamadı

Vurulan çocuğun yakını Mesut Közen, "Bu aşağıdaki daireye su tesisatçısı geliyor, adamın büyük ihtimalle husumetlileri vardı. Tesisatçı dinlenmek için dışarı çıkıyor, gelen kişi adama sıkıyor. Sıkınca baldırına falan geliyor, o arada da 3-5 tane çocuk vardı, bizim yeğenin ayağına mermi geliyor. Yeğenimiz anlamıyor önce, binanın önüne gelince yaralı olduğunu fark ediyor. Büyük ihtimalle mermi ayağında kalmış, şimdi hastanede. Büyük ihtimalle ameliyata alınacak. Arabaya da mermiler geldi" dedi. (DHA)