31 Mart'ta seçilirse Gazzelilerin sevineceğini söyleyen Kurum, nasıl yardım yapacağını soran vatandaşa somut cevap veremedi

31 Mart'ta seçilirse Gazzelilerin sevineceğini söyleyen Kurum, nasıl yardım yapacağını soran vatandaşa somut cevap veremedi
31 Mart'ta seçilirse Gazzelilerin sevineceğini söyleyen Murat Kurum seçilirse Gazze'ye nasıl yardım yapacağını soran vatandaşa somut cevap veremedi. Kurum, ''Devletimizle birlikte en güçlü tepkiyi göstereceğiz'' ifadeleriyle yetindi.AK...
31 Mart'ta seçilirse Gazzelilerin sevineceğini söyleyen Murat Kurum seçilirse Gazze'ye nasıl yardım yapacağını soran vatandaşa somut cevap veremedi. Kurum, ''Devletimizle birlikte en güçlü tepkiyi göstereceğiz'' ifadeleriyle yetindi.

AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, “31 Mart’ta Gazze’deki mazlumlar sevinecek, Gazze’de elini bize uzatan kardeşlerimiz sevinecek” ifadelerini kullandı.

Kurum, “Orada Gazze’nin özgürlüğü için İBB olarak Gazze’ye yapacağımız yardımlar için inşallah 31 Mart’ta milletimiz yine gerçek belediyecilikten yana tavrını koyacaktır” diye konuştu.

Mehmet Akif Ersoy’un sunduğu ‘Nedir Ne Değildir’ programına katılan AKP’nin İBB Adayı Murat Kurum'a bir seyirci Gazze’yle ilgili soru sormak istedi.

Seyirci “Başkanım şimdi Filistin için, Gazze için seçimi kazandığınızda ne gibi” dediği an sözü kesildi ve Ersoy’sa seyircinin sorusunu tamamlayamadan ‘‘Hemen verebilir misin mikrofonu lütfen’’ dedi.

Yayın sonrası o 'Gazze' sorusu için gence ulaşan Kurum, seçilirse Gazze'ye nasıl yardım yapacağını soran vatandaşa somut cevap veremedi.

Kurum, sadece ''Devletimizle birlikte en güçlü tepkiyi göstereceğiz'' dedi.