Ahmet Akın AK Parti'ye geçeceği iddialarına ilişkin konuştu: Tartışmaya son noktayı koymak istiyorum

AK Parti'ye geçeceği iddia edilen CHP'li Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Akın'dan yeni açıklama geldi. Akın "mensubu olduğum parti CHP'dir" dedi.

Ahmet Akın AK Parti'ye geçeceği iddialarına ilişkin konuştu: Tartışmaya son noktayı koymak istiyorum

PENCERE - AK Parti’ye geçeceği iddialarının ardından açıklama yaparak iddiaları kesin bir dil ile yalanlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, belediye meclisinde konu hakkında açıklama yaptı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Belediye Başkanı Ahmet Akın'ın AK parti’ye geçeceği iddialarının sosyal medyada Savcı Sayan'ın ardından eski AKP Milletvekili Mustafa Ilıcalı tarafından yapılan açıklamalar ile gündem olmuştu.

Akın'ın beklenen konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

"Değerli arkadaşlar benim yapım gereği inanın hiç kimseyi incitmeden çalışmalarıma devam ettiriyorum çok dikkat ediyorum yani memlekete hizmet etmek için gerçekten yürekten çalışan bir kardeşinizin sizler de öylesiniz tabii biz burada meclis üyelerimiz var nasıl mevzu üyelerine arkadaşlarımız var değerli hemşirelerim var müsaadenizle bir iki dakikanızı sizlerden alacağım.

Değerli yol arkadaşlarım çünkü benim gözümde bu mecliste olan herkes Balıkesir'imizi hizmet etme yolunda yol arkadaşımdır benim ben bunu böyle görüyorum AK Parti'yi CHP MHP grubu bunlar hepimiz birlikte Balıkesir için Balıkesir için mücadele ediyoruz tabii bazı genel ayrıntılarda siyasi ayrıntılarda veya genel siyasette ayrıştığımız noktalar Gayet doğal ama inanıyorum ki söz konusu Balıkesir ise hepimiz ve ben umuyorum diliyorum ve istiyorum ki ve görüyorum ki hepimiz yol arkadaşıyız aynı amacı taşıyoruz şimdi gündeme geçmeden önce de bir tartışmaya nokta koymak istiyorum ve sizlerden saygı bekliyorum.

MENSUBU OLDUĞUM PARTİ..

Çok değerli arkadaşlarım Balıkesir'imizin çok geniş bir coğrafyası var çok büyük bir alana çok büyük bir alanda çalışmalarımızı devam ettiriyoruz halkımızın acil ve öncelikli ihtiyaçları var. Birine cevap vermeye çalışarak kaybedecek vaktim yok hem şehirlerim 31 Mart'ta 2024'te bana size bütün buradaki seçilmiş değerli arkadaşlarıma 1825 günlük Kredi verdi inanın ben her günümü Balıkesir'in bildiğimiz sorunları için uğraşmakla acil sorunlarını masaya yatırıp çözmekle İhtiyaçlarını taleplerini gidebilmekle ilgili çalışıyorum ve böyle yapmaya devam edeceğim burada şunu da altını çizmem lazım gelen siyasi tartışmalara da vaktim yok olmayan gündemleri konuşmaya hiç vaktim yok yani burada ben huzurunuzda tüm siyasi partilere gerçekten teşekkür ediyorum sağ olsunlar bizleri seviyorlar bu konuda destek vermek için de mücadele ediyorlar istişare ediyoruz konuşuyoruz hepsi ile ama şunu söyleyeyim ve ben de hangi arkadaşım gelirse gelsin hangi hemşerim gelirse gelsin kim benim yanıma gelirse gelsin cenabı Allah şahittir hiç kimseye hangi partiye oy verdin diye sormadım tek bir soru sordum size nasıl yardımcı olabilirim Veya sizin için ne yapabilirim dedim inanın bunu yüreklilikle söylüyorum tabii şunun da altını çizmem lazım ha bunun farklı noktasına çekilmesini anlayamamakla birlikte defalarca söylememe rağmen tekrar söylemek istiyorum mensubu olduğum parti Cumhuriyet Halk Partisidir."

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar