AKP İstanbul İl Başkanlığı'ndan 'Büyük Kudüs Mitingi'; Erdoğan da katılacak

AKP İstanbul İl Başkanlığı'ndan 'Büyük Kudüs Mitingi'; Erdoğan da katılacak
AKP İstanbul İl Başkanlığı'nın, 28 Ekim Cumartesi günü Atatürk Havalimanı’nda düzenleyeceği “Büyük Kudüs Mitingi” ne Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.AKP'nin, Cumhuriyet'in 100....

AKP İstanbul İl Başkanlığı'nın, 28 Ekim Cumartesi günü Atatürk Havalimanı’nda düzenleyeceği “Büyük Kudüs Mitingi” ne Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.

AKP'nin, Cumhuriyet'in 100. Yıldönümü olan 29 Ekim'den bir gün önce 28 Ekim'de Büyük Kudüs Mitingi düzenleyecek.

Mitinge Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli ile birlikte son seçimde Cumhur İttifakı ile ortak hareket eden Hüda Par, Yeniden Refah liderleri de katılacak.

AKP İstanbul İl Başkanlığından yapılan açıklama şöyle:

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, 28 Ekim Cumartesi günü "Büyük Filistin Mitingi" gerçekleştirmeye hazırlanıyor. İsrail vahşetine dikkat çekmek, Özgür Filistin davasına destek olmak amacıyla gerçekleştirilecek büyük mitinge Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.

Ayrıca Büyük Filistin Mitingi'ne MHP lideri Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Hüda Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'ın da katılmaları bekleniyor.

Medya, spor, sanat, iş dünyası, Filistin Diyasporasından çok sayıda etkili ismin katılacağı miting ulusal ve uluslararası medya kuruluşlarına açık olacak. Atatürk Havalimanı'nda düzenlenecek mitinge İstanbul başta olmak üzere yurdun dört bir yanından milyonlarca vatandaşın katılması bekleniyor.