AKP'de 'ıstakozun' ardından Maldivler krizi: Eski milletvekili Maldivlere tatile gitti

AKP'de 'ıstakozun' ardından Maldivler krizi: Eski milletvekili Maldivlere tatile gitti
Eski AKP Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Maldivlere tatile giderek fotoğraf paylaştı.

AKP'de 'ıstakoz' paylaşımı yeni bir polemiğin fitilini ateşledi. İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco'da yediği ıstakoz yemeğinin fotoğrafını paylaşması tartışmalarını beraberinde getirdi. Önceki dönem AKP MKYK üyesi Mücahit Birinci, Bursalı'yı hedef aldığı zehir zemberek bir açıklama yapıp istifaya çağırdı. Son olarak da AKP'li eski milletvekili Hüseyin Filiz'den 'Maldivler' paylaşımı geldi.

Son olarak bir AKP'li isimden daha dikkat çeken bir paylaşım geldi. Son seçimde Çankırı'dan aday olup kazanamayan eski AKP Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Maldivler'den fotoğrafını paylaştı. Filiz, paylaşımına "Maldivler güzel ama torunlarla başka güzel" notunu düştü.

640xauto.jpg

Filiz'in tatil fotoğrafından önce sosyal medyadaki son paylaşımı ise "Kadir Gecesi" olmuştu. Filiz paylaşımında,

"Bin aydan daha hayırlı olan bu mübarek gecenin; Gazze, Suriye, Doğu Türkistan ve Yemen’deki kardeşlerimiz başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında zulüm, açlık, yokluk ve sürgünlük ile imtihan olan tüm insanların kurtuluşuna ve #İslamAlemi'nin dirilişine vesile olmasını dilerim" ifadelerini kullanmıştı.

Hüseyin Filiz kimdir?

Hüseyin Filiz, TBMM XXIV, XXV ve XXVI. Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi Çankırı milletvekilliği yapmıştır. 2024 Türkiye Yerel Seçimlerinde AK Parti'den Çankırı Belediye Başkanı adayı olmuştur.

Hüseyin Filiz, Ezel dizisiyle tanınan oyuncu İsmail Filiz'in de babasıdır.