AKP'den Kent Lokantaları için geri adım: 'Güzel faaliyetlerde bulunuyorlar'

AKP'den Kent Lokantaları için geri adım: 'Güzel faaliyetlerde bulunuyorlar'
AKP’de seçimden öncesiyle ve sonrasıyla tartışma haline gelen Kent Lokantaları konusunda geri adım geldi. AKP İBB Grup Başkanvekili Zeynel Abidin Okul İBB Meclisi’nde yaptığı konuşmada, “Kent Lokantalarını destekliyoruz” dedi.

AKP Grubu’ndan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) şehrin birçok bölgesine açtığı ve vatandaşa ucuz yemek hizmeti sağlayan Kent Lokantalarına övgü geldi.

AKP İBB Grup Başkanvekili Zeynel Abidin Okul İBB Meclisi’nde yaptığı konuşmada, “Kent Lokantalarını destekliyoruz, gerçekten güzel faaliyetlerde bulunuyorlar. Sayılarının artırılmasını da biz çok olumlu buluyoruz İstanbul halkı adına” ifadelerini kullanması dikkat çekti.

Erdoğan için sansür uygulanmıştı

Yerel seçimler öncesinde AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Arnavutköy ziyaretinde Kent Lokantası’nın önüne AK Parti adayı Murat Kurum’un afişi yerleştirilmesi dikkat çekmişti.

Murat Kurum küçümsemişti

Daha önce de AKP’nin adayı Murat Kurum Kent Lokantalarını küçümseyerek, “Bunu sanki bir işmiş gibi, marifetmiş gibi anlatıp, yarım çay bardağı su, süt verip bunu bir hizmet gibi milleti kandırmaya yönelik söylemlerden artık biz sıkıldık, yorulduk” demişti.