Annesi televizyon programına çıkıp aradı: Meğer oğlu tetikçi olmuş

7 Kasım’da ortadan kaybolan 18 yaşındaki genç, ailesi tarafından televizyon programlarında günlerdir aranıyordu. Bir çeteyle iş yeri kurşunlama olaylarına karıştığı öğrenilen Arslan'ın Edirne’de gözaltına alındığı ortaya çıktı.

Annesi televizyon programına çıkıp aradı: Meğer oğlu tetikçi olmuş

GAZETE PENCERE- Geçtiğimiz günlerde bir televizyon programına katılan anne Ayşe Arslan, oğlunun 7 Kasım 2025'te araç anahtarını aldıktan sonra kaybolduğunu, kendisinden bir daha haber alamadıklarını söyledi.

18 yaşındaki oğlu Enes Mekselina Arslan için, 'Çeteler aklını bulandırdı. Onu suçta kullanacaklar' ifadelerini kullanan annenin korktuğu başına geldi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir iş yeri kurşunlama olayını araştırmaya başladı. Kameraları inceleyen ekipler, saldırının bir araçtan yapıldığını tespit etti.

Söz konusu araç bir hastane otoparkında bulundu. Saldırganlar arasında Arslan'ın da olduğu ortaya çıktı. Arslan, Edirne'de operasyonda gözaltına alındı. Arslan dışında 7 kişinin daha gözaltında olduğu ortaya çıktı.

enes89jpg-p25rgejthkmvz-dcigkz4q

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar