"Atatürkçüyüm, Erdoğan'a oy verdim" diyen vatandaş: Erdoğan verdiği paraları geri alıyor

"Atatürkçüyüm, Erdoğan'a oy verdim" diyen vatandaş: Erdoğan verdiği paraları geri alıyor
Sokak röportajında konuşan vatandaş, ekonomiyle ilgili düşüncelerini dile getirdi. Asgari ücret artışından memnun olduğunu söyleyen vatandaş, önce "zam yapılmadı" dedi, sonra yapılan zamları haklı buldu.YouTube kanalı "Kendine...

Sokak röportajında konuşan vatandaş, ekonomiyle ilgili düşüncelerini dile getirdi. Asgari ücret artışından memnun olduğunu söyleyen vatandaş, önce "zam yapılmadı" dedi, sonra yapılan zamları haklı buldu.

YouTube kanalı "Kendine Muhabir"in mikrofonuna konuşan kadın, şu ifadeleri kullandı:

"Şu anda zamlar durduruldu. Önceki fiyatlar neyse şimdi de öyle. Ben market mağaza sektöründe çalışıyorum. KDV'ler arttı, sadece ekmeğe zam geldi.

"Asgari ücret ev kiralarından önde gidiyor"

Ben iyi değerlendiriyorum çünkü asgari ücret de artırıldı. Seçimden sonra ev kiralarından dolayı asgari ücret artırıldı. Asgari ücret senelik artırılıyor, ev kirası yine artırılacak ama asgari ücret iki defa artırıldı ve önde gidiyor. 1 kişi çalışıyorsa asgari ücret kirayı karşılayamaz.

"Erdoğan'ı istemediler, o da verdiği paraları geri alıyor"

Önce Erdoğan çok para dağıttı, yaşlılık maaşı, bakım maaşı, seçim için. Ama Erdoğan'ı istemediler. Darbe yaptılar, tiyatro bile olsa çok ölen oldu. Erdoğan'ı istemedikleri için Erdoğan zamları getirdi ve verdiği paraları geri alıyor."