Avukat Hatipoğlu, Turgut Altınok’un bir arsasındaki imar planını paylaştı: Bu bir imar katliamı! 

Avukat Hatipoğlu, Turgut Altınok’un bir arsasındaki imar planını paylaştı: Bu bir imar katliamı! 
Avukat Afşin Hatipoğlu, AKP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok’un arazisindeki imar planını değerlendirdi. Hatipoğlu, “İmar uygulamasıyla Turgut bey’e, 68 dönümlük bir arsa üretilmiş. Komşu...
Avukat Afşin Hatipoğlu, AKP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok’un arazisindeki imar planını değerlendirdi. Hatipoğlu, “İmar uygulamasıyla Turgut bey’e, 68 dönümlük bir arsa üretilmiş. Komşu parseller de ise, 1 ila 2 dönüm arasında arsa üretilmiş. Bu bir imar katliamı!” dedi.  

AKP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, dün akşam mal varlığını açıkladı. Altınok’un mal varlığındaki skandallar devam ederken avukat Afşin Hatipoğlu, Altınok’un bir arazisindeki imar planının detaylarını sosyal medya hesabından paylaştı.  

Hatipoğlu paylaşımında, Altınok’a ait olan araziyi ‘imar katliamı’ olarak değerlendirdi.  

Hatipoğlu’nun paylaşımı şu şekilde; 

Turgut Altınok’un parsellerine baktıkça başka bir bomba çıkıyor. Bağlum; 91721 Ada, 7 Parselin imar planını sizinle paylaşıyorum. İmar uygulamasıyla Turgut bey’e, 68 dönümlük bir arsa üretilmiş. Komşu parseller de ise, 1 ila 2 dönüm arasında arsa üretilmiş. Bu bir imar katliamı!