Behzat Ç.’nin 'Savcı Esra'sından Erdal Beşikçioğlu mesajı: 'Senaryo gerçek oldu, gerçek de senaryo'

Behzat Ç.'de 'Savcı Esra' karakterini canlandıran Canan Ergüder, rol arkadaşı Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu’nun tutuklanmasına tepki gösterdi.

Behzat Ç.’nin 'Savcı Esra'sından Erdal Beşikçioğlu mesajı: 'Senaryo gerçek oldu, gerçek de senaryo'

GAZETE PENCERE - Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu’nun yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderilmesinin ardından, uzun yıllar birlikte mesai harcadığı oyuncu arkadaşlarından destek mesajları gelmeye devam ediyor.

Behzat Ç. dizisinde "Savcı Esra" karakterine hayat veren Canan Ergüder, sosyal medya hesabı üzerinden Erdal Beşikçioğlu için bir paylaşım yaptı.

Yaşanan süreç karşısındaki üzüntüsünü dile getiren Ergüder şu ifadeleri kullandı:

"Son birkaç gündür "gerçeklik" teması karşıma çıkıyor. Her yerde... Beraber oynamamız gereken bir sahneyi tek başıma oynamak zorunda kaldım. O sahne de gerçekliği sorguluyordu. Merak etme, ordaydın ama ... Esra Behzat oldu, Behzat Esra. Çok garipti. Gerçeklikten uzak bir o kadar da yakın. Hissettiklerimi tam olarak yazamıyorum yansıtamıyorum.
Senaryo gerçek oldu, gerçek de senaryo gibi... Çok üzgünüm.
Canım @elvnbs, @derinbesikcioglu, Ömer ve Erdal, size bu zorlu yol için metanet diliyorum."

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar