Bianet editörü Tuğçe Yılmaz gözaltına alındı, sabah serbest bırakıldı

Bianet editörü Tuğçe Yılmaz gözaltına alındı, sabah serbest bırakıldı
Kadıköy’de GBT kontrolü sırasında gözaltına alınan Bianet Editörü Tuğçe Yılmaz, sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

İstanbul Kadıköy İskelesi’nde dün akşam yapılan Genel Bilgi Taraması (GBT) sırasında gözaltına alınan Bianet Editörü Tuğçe Yılmaz, geceyi karakolda geçirdikten sonra sabah saatlerinde İstanbul Çağlayan Adliyesi'ne sevk edildi.

Bianet’in haberine göre, Yılmaz hakkında Türk Ceza Kanunu’nun 301. maddesi kapsamında işlem yapılacağı öğrenildi. Savcılık ifadesi alınan Yılmaz, daha sonra serbest bırakıldı.

Bianet Genel Yayın Yönetmeni Murat İnceoğlu ve Proje Danışmanı Nadire Mater de sabah saatlerinde adliyeye gelerek Yılmaz’a destek verdi.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar