Can Holding'e operasyonun ardından Mehmet Akif Ersoy'dan açıklama: Eğitim ve yayın faaliyetleri devam edecek

Can Holding'e operasyonun ardından Mehmet Akif Ersoy'dan açıklama: Eğitim ve yayın faaliyetleri devam edecek
Sabah saatlerinde Can Holding bünyesindeki şirketlere yönelik düzenlenen operasyonun ardından, holdinge bağlı medya grubunun ve Doğa Kolejleri'nin durumu merak konusu oldu.

Sabah saatlerinde Can Holding bünyesindeki şirketlere yönelik düzenlenen operasyonun ardından, holdinge bağlı medya grubunun ve Doğa Kolejleri'nin durumu merak konusu oldu. Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, velilerin ve çalışma arkadaşlarının endişe duymaması gerektiğini belirtti.

Ersoy, sabah saatlerinde TMSF yetkilileri ile bir toplantı gerçekleştirdiklerini aktararak, toplantıda yayın grubumuz ve Doğa Kolejleri ile ilgili yeni süreç hakkında görüşüldüğünü ifade etti. Ersoy, özellikle eğitim öğretim yılının başladığı bu dönemde velilerin hiçbir endişe duymaması adına bu bilgiyi paylaşmak istediğini vurguladı.

Yapılan açıklamaya göre, okullarda ve medya grubunda çalışma arkadaşlarının yürüttüğü iş akışının aynı şekilde devam edeceği bildirildi.

mehmetss.png

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında, Habertürk, Show TV ve Bloomberg HT'nin de aralarında bulunduğu 121 şirkete el konulmuş ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devredilmişti.

Operasyon kapsamında Can Holding'in sahiplerinin de aralarında olduğu 8 kişi hakkında ise gözaltı kararı verilmişti.

Bilgi Üniversitesi'nden de açıklama geldi

Can Holding bünyesinde bulunan İstanbul Bilgi Üniversitesi de bir açıklama yaparak akademik ve idari faaliyetlerin planlandığı şekilde devam ettiğini belirtti. Üniversiteden yapılan açıklama şu şekilde: " İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin akademik ve idari faaliyetleri herhangi bir kesintiye uğramadan sürdürülmekte, eğitim-öğretim süreçleri planlandığı şekilde devam etmektedir. Üniversitemiz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da öğrencilerine, akademik kadrosuna ve çalışanlarına karşı sorumluluklarını yerine getirmeye devam edecektir."

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar