Cemil Tugay İzmir’deki durumu paylaştı: Kazandık

Cemil Tugay İzmir’deki durumu paylaştı: Kazandık
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemiil Tugay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Yüzde 50 civarında bir oyla büyükşehir belediye başkanlığı’nı kazandık” diyerek İzmir’deki durumu paylaştı.Gazete...
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemiil Tugay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Yüzde 50 civarında bir oyla büyükşehir belediye başkanlığı’nı kazandık” diyerek İzmir’deki durumu paylaştı.

Gazete Pencere Haber Merkezi 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay, sosyal medya hesabından yurttaşları Cumhuriyet meydanına çağırdı. Tugay, “Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazandık. İlçelerimizdeki güzel sonuçları takip ediyoruz. Görevliler dışında tüm İzmirli hemşehrilerimizi 22.00’de Alsancak Cumhuriyet Meydanı’na coşkumuzu paylaşmaya davet ediyorum” dedi.

Paylaşımın ardından İzmir seçim ve kordinasyon merkezinden açıklamalarda bulunan Tugay,"Bugün tarihi bir gün yaşıyoruz. Şu an itibariyle İzmir’de açılan sandıkların yüzde 40’ınoın fazlasının gösterdiği sonuç ve daha değişmeyecek gibi görünüyor. Yüzde 50 civarında bir oyla büyükşehiri kazandık” dedi.