CHP'li Başarır'dan Bayrampaşa tepkisi: Seçilmişleri gözaltına almak, halkın iradesine savaş açmaktır

CHP'li Başarır'dan Bayrampaşa tepkisi: Seçilmişleri gözaltına almak, halkın iradesine savaş açmaktır
CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Bayrampaşa Belediyesi'ne yönelik operasyona tepki gösterdi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Bayrampaşa Belediyesi'ne yönelik "'zimmet, irtikap, rüşvet vermek, rüşvet almak ve ihaleye fesat karıştırmak" suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu ile aralarında belediye yöneticelerinin de bulunduğu 47 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, operasyona sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Başarır, şunları kaydetti:

"Seçimle geleni şafak operasyonuyla almayı rutin haline getirdiniz. Az kaldı, halk bu rutini sandıkta bozacak. Çünkü hukuku silah gibi kullanıp seçilmişleri gözaltına almak, halkın iradesine savaş açmaktır.

"Zulmünüz batacak, elbet aydınlık doğacak"

Bayrampaşa’da yaşanan bu son operasyon, bir kez daha Türkiye’de demokrasinin değil, zulüm düzeninin ayakta tutulmaya çalışıldığını gösteriyor. Ama zulmünüz batacak, elbet aydınlık doğacak."

Kaynak:ANKA

Öne Çıkanlar