Cübbeli Ahmet’in İsrail sözlerine yanıt: İşte bir solcuyla bir İslamcının farkı!

“Cübbeli Ahmet Hoca” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün İsrail ile araya açmamak gerektiğine yönelik sözleri gündem oldu. Prof Dr. Hayri Kozanoğlu Cübbeli Ahmet’in videosuna “İşte bir solcuyla bir İslamcının farkı!” diyerek yanıt verdi.

Cübbeli Ahmet’in İsrail sözlerine yanıt: İşte bir solcuyla bir İslamcının farkı!

GAZETE PENCERE - AK Parti'nin İsrail politikası ve ticari ilişkiler tartışılmaya devam ederken kamuoyunda “Cübbeli Ahmet” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, yaklaşık iki yıl önce "Yahudilerle uğraşılmaz; Gazze için bizi batırdınız diyecek dünya kadar dinsiz donsuz var" demişti.

ABD ile İsrail’in İran’a yönelik saldırısının ardından Cübbeli Ahmet’in arşiv videosu sosyal medyada gündem oldu. Cübbeli Ahmet şöyle diyordu:

“Yahudi ile uğraşılmaz. Yahudi döner bunun faturasını bize çok pahalıya ödettirir. Onun için toplum olarak da haddimizi bilelim, çok da Yahudi ile arayı açmaya gelmez. Bir Merkez Bankası’nı batırırsa, ekonomimiz bozuk, ondan sonra ne yiyeceksin ne içeceksin.”

Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu Cübbeli Ahmet’in videosuna “İşte bir solcuyla bir İslamcının farkı!” diyerek yanıt verdi.

Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu’nun mesjaı şöyle:

“İşte bir solcuyla bir İslamcının farkı!

Solcu mağduriyetine karşı çıktığının kendisiyle aynı düşünmesini beklemez,

ilkeli hareket eder,tüm haksızlıklara karşı çıkar.

İslamcı çıkarına bakar,ilkeden öte gücü tartar, gözü kesmezse susmayı tercih eder,hele arada mezhep farkı varsa…”

dcvshdgcvsdc

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar