DEM Parti İzmir Büyükşehir adayları oylarını kullandı

DEM Parti İzmir Büyükşehir adayları oylarını kullandı
Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İzmir Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan adayları Türkan Aslan ve Akın Birdal oyunu kullandı.Dikili Can Rüştü Tüfekçioğlu ilk okulunda oyunu kullanan Akın Birdal’a, DEM Parti...
Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İzmir Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan adayları Türkan Aslan ve Akın Birdal oyunu kullandı.

Dikili Can Rüştü Tüfekçioğlu ilk okulunda oyunu kullanan Akın Birdal’a, DEM Parti İlçe Örgütü yöneticileri de eşlik etti. Oy kullandıktan sonra konuşan Birdal, “DEM Parti olarak biz seçim çalışmaları sürecinde sözlerimizi söyledik. Şimdi söz sırası halkların. Umuyorum ki halkımızın umutlarına ve özlemlerine karşılık olacak bir sonuç ortaya çıkacaktır” dedi.

Urla Zeytinli Çok Amaçlı Bina’da oyunu kullan Türkan Arslan’a, DEM Parti Urla İlçe Yöneticileri eşlik etti. Oyunu kullandıktan sonra konuşan Aslan, İzmir’li yurttaşları oy kullanma çağırısında bulunarak şunları söyledi, “Özgürlük, adalet ve eşitlik için oy kullanmaya davet ediyoruz. Ardından sandıklara sahip çıkın diyoruz.”