Dilan Polat’ın ifadesi: “Tüp bebek tedavisi görüyorum, uyuşturucu kullanmadım”

Dilan Polat’ın ifadesi: “Tüp bebek tedavisi görüyorum, uyuşturucu kullanmadım”
Dilan Polat ve eşi Engin Polat, paylaştıkları bir video nedeniyle uyuşturucu madde kullanımıyla ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Polat, emniyette verdiği ifadesinde “Tüp bebek tedavisi görüyorum, kahvaltı hazırlıyorduk” dedi.

Sosyal medyada paylaştıkları bir video nedeniyle "uyuşturucu madde satın almak, bulundurmak veya kullanmak" suçlamasıyla haklarında soruşturma başlatılan Dilan Polat ve eşi Engin Polat, sabaha karşı gözaltına alındı.

Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen çift, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Karar, Dilan Polat’ın avukatı Sevinç Horoz tarafından sosyal medya üzerinden duyuruldu.

Dilan Polat’tan açıklama

Habertürk muhabiri Alihan Tok’un aktardığına göre, Dilan Polat ifadesinde videonun Aralık 2024’te Sapanca’da bir evde çekildiğini belirtti. Videoda yer alan "Kimse kalkamıyor" ifadesinin yanlış anlaşıldığını söyleyen Polat, “Herkes yorgundu, bunu kastettim” dedi.

Polat, hakkında yöneltilen suçlamalarla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

"Eşimin kardeşi o masayı temizliyordu, biz de kahvaltı edecektik. Tüp bebek tedavisi görüyorum, hayatımın hiçbir döneminde uyuşturucu kullanmadım. Psikiyatrik tedavi amaçlı bazı ilaçlardan başka bir şey kullanmadım."

Gözaltı kararının ardından serbest bırakılan çift hakkında yürütülen soruşturma devam ediyor.

Kaynak:

Öne Çıkanlar