Erdoğan: Çürük

Erdoğan: Çürük
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, Haziran 2023 seçimlerine ilişkin hazırlıkların öneminden bahsetti.Erdoğan, Kılıçdaroğlu için, “Ülkenin en çürük siyasetçisi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, Haziran 2023 seçimlerine ilişkin hazırlıkların öneminden bahsetti.

Erdoğan, Kılıçdaroğlu için, “Ülkenin en çürük siyasetçisi Kılıçdaroğlu’ndan bile medet umacak hale geldiler. Bürokrasiden siyasete hayatının hiçbir döneminde kayda değer başarısı olmayan bu zata ülkeyi teslim etme senaryoları kuranların niyetleri milletin hayrına değildir” ifadelerini kullandı.

“Kazanmak dışında bir ihtimal olmayan bir seçime daha gidiyoruz” diyen Erdoğan, Altılı masayı hedef alarak şunları söyledi:
"Altılı masa diye milletin önüne konulan yapı sirk çadırına döndü. Masada oturanlar belli altında dolananları ne yapacağız? Geçmişlerini inkar pahasına o masada oturanları milletimizin vicdanına emanet ettik. Terzi kendi söküğünü dikemez de bunların diktikleri hiçbir sökük baki değil. Bunlar mı terörle mücadele harekatlarını yönetecek. Bunlar mı ülkemizin Akdeniz ve Ege’deki çıkarlarını savunacak. Bunlar mı ülkemizi Balkanlar’dan Kafkaslara dört bir yana kurulan tuzaklardan sağ salim çıkaracak. Bunlar mı küresel ekonomik krizi ülkemiz için fırsata çevirecek."