Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı: ‘Sen bu ülkede SSK’nin başındaydın…’

Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı: ‘Sen bu ülkede SSK’nin başındaydın…’
AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da; ATO Congresium’da düzenlenen AK Parti’nin 21. Kuruluş Yıl Dönümü Programı’nda konuştu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, program için 21 gülün yer aldığı bir...

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da; ATO Congresium’da düzenlenen AK Parti’nin 21. Kuruluş Yıl Dönümü Programı’nda konuştu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, program için 21 gülün yer aldığı bir çiçek gönderdi. Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, özetle şunları söyledi:

BU ÇATININ DIŞINA ÇIKANLARA DA TEŞEKKÜR EDİYORUM
“Türkiye’nin siyasi, ekonomik, sosyal açıdan en sıkıntılı döneminde AK Parti’nin kurucular kurulunda yer alan her bir kardeşimize teşekkür ediyorum. Ne sebeple olursa olsun bu kutlu çatının dışına çıkarak kendine başka yol çizenlere de geçmişteki hizmetleri için teşekkür ediyorum. AK Parti saflarında sadakatle hizmet etmekte kararlı olan milyonlarla birlikte biz kendi yolumuzda ilerlemeyi sürdüreceğiz.

Sayın Kılıçdaroğlu, sen bu ülkede Sosyal Sigortalar Kurumu’nun (SSK) başındaydın. Çık da de ki şu hastaneyi de ben yaptım, ben bitirdim de. Zaten Sayın Kılıçdaroğlu’nun SSK Genel Müdürlüğü’ndeki o kurumu çökertmesi yeter. Toplu Konut İdaresi’nden milletimiz konut almaya hazırsa evet, Çevre Şehircilik Bakanlığımız olarak süratle bu konutları yaparak milletimizin satın almasına sunacağız. 2023’ün ilk çeyreğinde TOGG otomobilimizi yollarda görmeye başlayacağız.