Erdoğan, Bahçeli'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti: Emeklilerin gözü bu görüşmede

Erdoğan, Bahçeli'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti: Emeklilerin gözü bu görüşmede
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul ettiİkilinin bir araya geleceğinin öğrenilmesinin ardından gözler emeklilere yapılması konuşulan seyyanen...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti

İkilinin bir araya geleceğinin öğrenilmesinin ardından gözler emeklilere yapılması konuşulan seyyanen zamma çevrildi.

Bahçeli seyyanen zam talep etti

Salı günü partisinin Grup Toplantısında konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli, emekliye yapılması öngörülen yüzde 25’lik zammın yeterli görülmediğini belirterek, tıpkı memurlara yapılan 8 bin TL’lik seyyanen zam gibi emeklilere 8 bin TL seyyanen zam yapılması önerisinde bulundu.

Erdoğan yüzde 25'lik zammı müjde olarak duyurdu, seyyanen zam konusunda sessiz

Erdoğan, emeklilere yapılacak zam oranının yüzde 25'e çıkarılacağını "müjde" şeklinde duyurmuştu. Dün gecede bu zam oranı Meclis'ten geçti. Ancak NATO dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan seyyanen zamma ilişkin herhangi bir açıklama yapmadı.

Öte yandan NATO dönüşünde ilk ziyaretini Bahçeli'ye gerçekleştirecek Erdoğan'ın, kurmaylarıyla bir değerlendirme yaparak emeklilere verilen zam oranının yükseltilip yükseltilmeyeceğine karar vermesi bekleniyor.