Fatih Portakal'dan kulis bilgisi: 3 ya da 4 bakan görevden alınacak!

Fatih Portakal'dan kulis bilgisi: 3 ya da 4 bakan görevden alınacak!
Yerel seçimlerde yaşadığı büyük kayıpların ardından AKP'de sular durulmuyor. Gazeteci Fatih Portakal AKP İstanbul ve AKP Ankara İl Başkanları'nın yanı sıra 3 ya da 4 bakanın da bayramdan sonra görevden alınabileceği iddiasını paylaştı.

Sözcü TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, dikkat çeken bir kulis bilgisini paylaştı. Portakal'a göre, İstanbul ve Ankara il başkanlarının yanı sıra 3 ya da 4 bakanın da bayramdan sonra görevden alınabileceği iddiası gündemde.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki AKP, son dönemde büyük bir dönüşüm sürecinden geçiyor.

Gazeteci Fatih Portakal ise dikkat çeken bir kulis bilgisini paylaştı.

Portakal, İstanbul ve Ankara il başkanlarının yanı sıra 3 ya da 4 bakanın da bayramdan sonra görevden alınabileceğini söyledi.

Sözcü TV ana haber ekranında Portakal şu ifadeleri kullandı:

''Size isim olarak gidecek isimleri söyleyeyim; İstanbul İl Başkanı ile Ankara İl Başkanı bayram sonrasında görevden alınacak. Bunu bir yere yazın; Hakan Han Özcan ve Osman Nuri Kabaktepe ikisi de kaybetti birisi Ankara'da birisi İstanbul'da. Bu iki isim önümüzde ki günlerde bayram sonrasında Erdoğan tarafından görevden alınacak. 3 ya da 4 bakanında görevden alınacağı Genel Başkan Yardımcılarının da bir kısmının görevden alınacağı konuşuluyor. Bayram sonrasında AKP'de bir takım değişiklikler olacak''