Hatay'da AKP ile CHP arasında kıran kırana mücadele

Hatay'da AKP ile CHP arasında kıran kırana mücadele
31 Mart Yerel Seçimleri için saat 08.00'de oy verme işlemlerinin başladığı Hatay'da sandıklar kapandı. Oylar sayılmaya başlandı.Oy verme günü radyolar ve her türlü yayın organlarınca saat 18.00'e kadar seçim ve seçim sonuçlarıyla...
31 Mart Yerel Seçimleri için saat 08.00'de oy verme işlemlerinin başladığı Hatay'da sandıklar kapandı. Oylar sayılmaya başlandı.

Oy verme günü radyolar ve her türlü yayın organlarınca saat 18.00'e kadar seçim ve seçim sonuçlarıyla ilgili haber, tahmin ve yorum yapılamayacak.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkan adaylığı için AKP adayı Mehmet Öntürk, CHP adayı Lütfü Savaş ve Türkiye İşçi Partisi Gökhan Zan'in isimleri öne çıkıyor.

Sandıkların yüzde 94'ü açıldı

CHP adayı Lütfü Savaş: Yüzde 45,52

AKP adayı Mehmet Öntürk: Yüzde 43,9

Lütfü Savaş'tan ilk açıklama

Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş, "1,5 puan öne geçtik. Kırsaldan ilk veriler girildiği için iktidar partisi önde gözüktü. Merkezden veriler geldikçe farkı açacağız.

Dörtyol’u kazandık. İskenderun ve Arsuz’da iddialıyız. Büyük ilçelerde öndeyiz. Bu ilçelerden veriler girdikçe oyumuz artıyor. Seçimi kazanıyoruz. Önümüzdeki 5 yılda depremin yaralarını saracağız." ifadeleri kullandı.