Hüseyin Ersöz'den Soner Yalçın'a yanıt: Biz Ergenekon'da kumpasla savaşırken sen Adnancılarlaydın
Avukat Hüseyin Ersöz ile Soner Yalçın arasındaki FETÖ tartışması devam ediyor. Ersöz, Soner'in Adnan Oktar ile bağlantılı olduğunu ifade etti.
GAZETE PENCERE - Avukat Hüseyin Ersöz ile Oda TV'de Hürrem Elmasçı mahlaslı yazar arasında yaşanan FETÖ tartışması devam ediyor.
ODA TV’de bugün Hürrem Elmasçı imzalı bir yazı kaleme alındı ve avukat Ersöz hakkında FETÖ imalarında bulunuldu.
Elmasçı köşesinde Ersöz’ün FETÖ irtibatlı isimlerin avukatlığını yaptığını iddia ederken eşi hakkında da bazı ithamlarda bulundu.
ERSÖZ’DEN TEPKİ GECİKMEDİ
Avukat Hüseyin Ersöz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Hürrem Elmasçı’nın ODA TV kurucusu Soner Yalçın olduğunu tekrar söyleyerek, Yalçın’ın iftiralarda bulunduğu söyledi.
Ersöz Ergenekon duruşmalarında avukatlık yaptığı sırada Ersöz’ün Adnan Oktar ile bağlantısının olduğunu söyledi ve polis dinlemesinde Oktar cemaati ile yaptığı telefon görüşmelerini paylaştı.
Ersöz açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
"Olmayanı olduramaz, almayanı dolduramazsın. Ama Adnan Oktar’ın kediciği Hüma’nın “İsrail Heyeti” ile seni buluşmaya çağırdığında sorduğun “Adnan Oktar’ın hediye ettiği tablo” hala evinin duvarında mı onu söyleyebilirsin? 2010 senesinde ben Ergenekon’da Balyoz’da Poyrazköy’de ÇYDD’de Fethullahçıların kumpaslarıyla savaşırken sen kediciklerle, Adnancılarla, İsrailli garip adamlarla mı fink atıyordun"
Kaynak:Haber Merkezi