İktidara yakın araştırmacı, iktidarı eleştirmişti: O paylaşımını sildi

İktidara yakın araştırmacı, iktidarı eleştirmişti: O paylaşımını sildi
İktidara yakın GENAR Araştırma Başkanı İhsan Aktaş, sosyal medya hesabından, iktidarı eleştirmişti. Aktaş, iktidarı eleştirdiği paylaşımını yaklaşık 2 saat sonra sosyal medya hesabından sildi.  Gazete Pencere Haber Merkeziİktidara...
İktidara yakın GENAR Araştırma Başkanı İhsan Aktaş, sosyal medya hesabından, iktidarı eleştirmişti. Aktaş, iktidarı eleştirdiği paylaşımını yaklaşık 2 saat sonra sosyal medya hesabından sildi.  

Gazete Pencere Haber Merkezi

İktidara yakın GENAR Araştırma Başkanı İhsan Aktaş, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’na muhalefet edilmediğini ve bu durumun İmamoğlu tarafına yaradığını dile getirmişti.

Aktaş, paylaşımını yaklaşık 2 saat sonra sildi

Aktaş’ın paylaşımı şu şekilde;

CHP'li belediyelerde  belediye başkanları çivi çakmadan reklam ve halkla ilişkiler büyüsü ile kamuoyu desteği ve oy artırmayı başardılar. Sadece İmamoğlu bu konuda geri kalmıştı. Bunun temel sebebi AK Parti il başkanlığı ve gurup başkan vekili Tevfik Göksu'nun yapmış olduğu sert muhalefetti. İmamoğlu üzerinden  Muhalefet  baskısı kalkınca, reklam büyüsü devreye girdi ''başardık''demeye başladı. Eğer iktidarda iseniz, iktidar gibi davranırsınız. Yerelde muhalefette iseniz muhalefet gibi davranırsınız.