İstanbul’da kadın cinayeti: Otobüs bekliyordu!

İstanbul'da sürekli alkol kullandığı ileri sürülen S.Ü. isimli bir şahıs, eşi ile yaşadığı tartışmanın ardından evden ayrıldı. 3 gün sonra eşini otobüs durağında beklerken gören S.Ü. eşini başından vurarak öldürdü.

İstanbul’da kadın cinayeti: Otobüs bekliyordu!

GAZETE PENCERE - Türkiye'nin sonu gelmeyen sorunlarından birisi olan kadın cinayetlerine her geçen gün yenileri eklenmeye devam ediyor. Dün Çatalca'da iddiaya göre, bir süredir eşiyle sorunlar yaşayan S.Ü., tartışmanın ardından evi terk etti. Üç gün sonra durakta otobüs bekleyen Gülten Ürkmez’i gören şüpheli, silahını çekerek başına ateş etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

SAKLANDIĞI YERDEN BULUNARAK GÖZALTINA ALINDI

Olay yerinde yapılan kontrolde Ürkmez’in hayatını kaybettiği belirlendi. Jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak soruşturma başlattı. Şüpheli S.Ü.’nün saldırının ardından bir iş yerine, daha sonra da evine giderek saklanmaya çalıştığı öğrenildi. Adresi tespit edilen S.Ü., Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından gözaltına alındı.

istanbul-catalcada-durakta-gordugu-es-1180732-350703

DİŞ RANDEVUSU İÇİN OTOBÜS BEKLİYORDU

Hayatını kaybeden Gülten Ürkmez’in kardeşi Olcay İnce, çiftin 1999 yılından bu yana evli olduğunu ve evlilik boyunca sorunlar yaşandığını öne sürdü. İnce, kardeşinin diş randevusu için evden çıktığını ve otobüs beklediği sırada vurulduğunu söyledi.

Otopsi işlemleri tamamlanan Gülten Ürkmez’in cenazesi, ailesi tarafından Adli Tıp Kurumu’ndan teslim alındı. Ürkmez’in ikindi namazının ardından Binkılıç’ta toprağa verileceği öğrenildi.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar