İYİ Parti Esenyurt adayı Yıldız: Yarın boyumuzun ölçüsünü alacağız

İYİ Parti Esenyurt adayı Yıldız: Yarın boyumuzun ölçüsünü alacağız
İYİ Parti'nin Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, “Üzerimize düşeni gerçekleşmeye başladı. İnsanlara ulaşmak için çok çaba sarfettik, Esenyurt'u anlattık, burada neler öğrenebileceğimizi anlattık. Esenyurtluların...
İYİ Parti'nin Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, “Üzerimize düşeni gerçekleşmeye başladı. İnsanlara ulaşmak için çok çaba sarfettik, Esenyurt'u anlattık, burada neler öğrenebileceğimizi anlattık. Esenyurtluların bize sahip oldukları yerlere. Artık gelecekte da boyunumuzun değeriniz” dedi.

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız ve parti temsilcileri Esenyurt'taki İYİ Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nden Papatya Caddesi'ne kadar konvoy oluşturuldu. Papatya Caddesi'ne gelindiğinde Yıldız ve beraberindekiler davul zurnalı bir yürüyüş gerçekleştirdi. Vatandaşlarla ve caddedeki esnafla selamlaşan Yıldız, çocuklarda da çikolata dağıttı.

“Esenyurt'ta 1 Nisan şakası yapacağımızı düşünüyorum”

Son araştırma gerçekleştirdiklerini söyleyen Muharrem Yıldız, “Artık seçimin son gününde, herkes sandığa gidecek. Bugün de son çalışmamızı birazdan sonlandırmışız. Bulunduğumuz Kıraç'taki kapalı bir cadde. Bu caddeyi ben çok seviyorum. Burada yaşayan insanlar da Esenyurt'a göre biraz daha mütevazı, Esenyurt'un o kalabalık ve yabancıların da çok az olduğu bir yer. Burada yaşayan insanların kendi evleri boş kalsa ve kiracı bulamasalar bile yabancılara kiraya veriyorlar. Aşırımıza düşeni yaptığımıza çok dolaştığımıza. İnsanlara ulaşmak için çok çaba sarfettik, Esenyurt'u anlattık, burada neler öğrenebileceğimizi anlattık. Yaşlılarla, gençlerle, mahalle muhtarlarıyla, halka dayalı, sosyal belediyecilik ve parlaklık Esenyurt'un güvenliği dedik. Daha sonra gençlerimiz, yaşlılarımız, çalışan ve çalışan hanımlarımız dedik. Halka merkezli projelerimizi anlattık. Bendeki insanların bilgisi. Esenyurtluların bize sahip oldukları yerlere. Artık bugünün da uzunluğunun değeriniz. Bugün insanların bizi karşılaması güzel. Bu sokakta bize olan yakınlıkları, çocukların resim çekmesi, ailelerin yanımıza gelen bizi tebrik etmesi güzelleşir. İnsan bunlarda mutlu oluyor. Bu sandığa da yansırsa Esenyurt'ta 1 Nisan şakasını kullanmayı düşünüyorum” diye konuştu. (DHA)