“Kılıçdaroğlu PKK’nın adayıdır” demişti: Hilmi Daşdemir zamları depreme bağladı

“Kılıçdaroğlu PKK’nın adayıdır” demişti: Hilmi Daşdemir zamları depreme bağladı
Seçim öncesi katıldığı televizyon programında “Kılıçdaroğlu HDP ve PKK’nın adayıdır” ifadesini kullanan Optimar Araştırma'nın sahibi Hilmi Daşdemir, dün gerçekleşen ÖTV zammını depreme bağladı. Akaryakıt üzerinden...

Seçim öncesi katıldığı televizyon programında “Kılıçdaroğlu HDP ve PKK’nın adayıdır” ifadesini kullanan Optimar Araştırma'nın sahibi Hilmi Daşdemir, dün gerçekleşen ÖTV zammını depreme bağladı.

Akaryakıt üzerinden alınan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) tutarlarında yapılan düzenlemeler, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Zammın ardından "Akaryakıta gelen ÖTV zammı 15 Temmuz gecesi açıklanmasa iyiydi" ifadesini kullanan Daşdemir, gelen tepkilerin üzerine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

"Arkadaşlar tepkinizi anlıyorum. Ama unutmayın ki daha 6 ay önce yüz yılın felaketi Kahramanmaraş merkezli depremleri yaşadık. 100 milyar doları aşkın bir maliyeti var. Anlayacağınız, daha çok çalışıp daha az tüketeceğiz. Bu günleri de aşıp güçlü Türkiye’yi inşaa edeceğiz."