Kılıçdaroğlu’nun dark web uyarısı yaptığı Altun’dan yanıt

Kılıçdaroğlu’nun dark web uyarısı yaptığı Altun’dan yanıt
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Kemal Kılıçdaroğlu’nun dark web’te çalışma yapıldığına dair iddiasının yalan olduğunu savundu.Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kıllıçdaroğlu, İletişim...

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Kemal Kılıçdaroğlu’nun dark web’te çalışma yapıldığına dair iddiasının yalan olduğunu savundu.

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kıllıçdaroğlu, İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un “ son uyarım” diyerek dark web’le ilgili çalışmaların olduğuna işaret etmesinin ardından Altun, Kılıçdaroğlu’na yanıt verdi.

Altun, “Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen İstanbul Güvenlik Forumu'nda konuşan İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Dedikoduya, iftiraya, yalana bu derece teşne bir muhalefet anlayışını, demokrasimiz için büyük bir kayıp olarak telakki ediyoruz" dedi.

TIKLAYIN - Siyasetin gündemindeki Dark web nedir?

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda, “Son 10 güne 2 gün kaldı. Ben son uyarımı yapayım. Fahrettin Altun, Serhat ve ekip arkadaşları Çağatay ile Evren; anlaşmaya çalıştığınız dark web dünyası, sizi yabancı istihbaratın eline düşürür. Cambridge Analytica’cılık oynamak sizin kapasitenizi aşar çocuklar. SON UYARIMDIR!” ifadelerini kullanmıştı.

TIKLAYIN- Kılıçdaroğlu’ndan Fahrettin Altun’a “son uyarı”: Cambridge Analytica’cılık oynamak sizin kapasitenizi aşar

Altun, Kılıçdaroğlu’na yönelik şu ifadeleri kullandı:

 "Elbette yalanı alışkanlık haline getirmiş, yalan siyasetini kurumsallaştırmış olanlar bu huylarından vazgeçmeyecek. Dün gece CHP Genel Başkanının yalan siyasetinin sınır tanımazlığına bir kez daha şahitlik ettik. CHP Genel Başkanının benimle birlikte Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığındaki çalışma arkadaşlarıma iftiralar içeren paylaşımı, kendisinin siyasi çaresizliğinin, çevresindeki profesyonellerin de strateji yoksunluğunun somut bir göstergesi olmuştur. Ülke dışından hizmet aldığı ajans tarafından yazılan tezvirat dolu bir tweet'le kamu görevlilerinin hedef gösterilmesini, tehdit edilmesini asla kabul etmiyoruz. Dedikoduya, iftiraya, yalana bu derece teşne bir muhalefet anlayışını, demokrasimiz için büyük bir kayıp olarak telakki ediyoruz. Şunu çok açık ve net bir şekilde biliyoruz. Demokrasinin en büyük düşmanı dezenformasyonla mücadeleyi öncelik haline getiren Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan ancak ve ancak dezenformasyonu alışkanlık haline getirenler rahatsız olabilir. Hakikat ve temiz iletişim için yürüttüğümüz çalışmalardan sadece ve sadece trol ağları ve köleleştirilmiş hesaplarla sosyal medyayı manipüle etmeye çalışanlar rahatsız olurlar.  Biz işimize bakıyoruz. Milletimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Biz bu karalamalara, iftiralara, yalanlara aldırış etmeden Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye Yüzyılının aynı zamanda iletişimin yüzyılı olması için gayret göstermeyi sürdüreceğiz. Sistematik yalanla, dezenformasyonla mücadele, bizim Türkiye olarak yürüttüğümüz hakikat mücadelesinin önemli bir sütunudur" ifadelerini kullandı.