Kızıl Goncalar dizisinde kadınlarla ilişkiler kedilere benzetildi ve Epstein Davasına gönderme yapıldı

Kızıl Goncalar dizisinde kadınlarla ilişkiler kedilere benzetildi ve Epstein Davasına gönderme yapıldı
Kızıl Goncalar dizisinde Mert Yazıcıoğlu'nun Cüneyd ve Özcan Deniz'in hayat verdiği Levent karakteri arasındaki diyalog dikkat çekti. Yayınlanan sohbet sahnesinde kadınlarla olan ilişkilerin kedilerle benzerliği vurgulandı, ABD'deki...
Kızıl Goncalar dizisinde Mert Yazıcıoğlu'nun Cüneyd ve Özcan Deniz'in hayat verdiği Levent karakteri arasındaki diyalog dikkat çekti. Yayınlanan sohbet sahnesinde kadınlarla olan ilişkilerin kedilerle benzerliği vurgulandı, ABD'deki Epstein davasına değinildi.

Dizinin son bölümünde, Cüneyd ve Levent arasında geçen diyaloglarda tabiat ile fıtrat arasındaki farkın öne çıktığı görünse de aslında gündemdeki Epstein davası ve sosyal medyanın etkileri gibi konulara da değinildi.

Levent karakterinin, kadınlarla olan ilişkilerin kedilerle benzerliğini vurguladığı bir diyalog sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Levent'in "Kedinin güç kavramı kediye göre insanın güç kavramı ise para, iktidar. En paralılılarla en iktidarlıllara bir bak yani kadınlarla olan ilişkilerinin kedilerden ne farkı var? Onlarda dilediklerini yapabiliyorlar. Canları ne isterse..." yorumu üzerine Cüneyd karakterinin "ABD'deki Epstein davası gibi..." cevap vermesi sosyal medyada gündem oldu.

 

TIKLAYIN I ABD’deki Epstein davası dosyalarının 3’üncü kısmı da kamuoyuna açıklandı

TIKLAYIN I Mark Epstein, kardeşi Epstein’i savundu: “Sadece iyi vakit geçiriyordu”

TIKLAYIN I Ghislaine Maxwell’in Jeffrey Epstein ile ilişkisi üzerine bir anı kitabı yazacağı iddia ediliyor

TIKLAYIN I FBI, Epstein davasında mağdurlar tarafından dava edildi