Kocaeli’de ‘saç örgüsü’ kampanyasına katılan hemşire gözaltına alındı

DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, sosyal medyada saç örgüsü kampanyasına katıldığı için hakkında soruşturma başlatılan hemşirenin gözaltına alındığını açıkladı.

Kocaeli’de ‘saç örgüsü’ kampanyasına katılan hemşire gözaltına alındı

GAZETE PENCERE - Suriye'nin kuzeyinde yaşanan olaylara dikkat çekmek için başlatılan saç örgüsü kampanyasına hemşire bir sosyal medya kullanıcısı da destek vermişti.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü, sosyal medyada paylaşımlarda bulunan sağlık personeli hakkında hem adli hem de idari soruşturma başlatıldığını açıkladı. Personelin paylaşımlarının Devlet Memurları Kanunu ile Kamu Görevlileri Etik Davranış İlkeleri’ne aykırı olduğu belirtildi.

DEM PARTİ Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, hemşirenin gözaltına alındığını açıkladı. Gergerlioğlu, "Saçını ören hemşire İ.A gözaltına alınmış. Ülke bunu da gördü! Kelime bitti!" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar