Kuzey Marmara Otoyolu'nda 2 TIR'ın karıştığı kazada bir kişi hayatını kaybetti

Kuzey Marmara Otoyolu'nda 2 TIR'ın karıştığı kazada bir kişi hayatını kaybetti
Eyüpsultan'da Kuzey Marmara Otoyolu'nda emniyet şeridine giren TIR'a aynı istikamette giden başka bir TIR'ın arkadan çarpması sonucu bir kişi hayatını kaybederken bir kişi de ağır yaralandı.Kaza, saat 20.00 sıralarında Kuzey...
Eyüpsultan'da Kuzey Marmara Otoyolu'nda emniyet şeridine giren TIR'a aynı istikamette giden başka bir TIR'ın arkadan çarpması sonucu bir kişi hayatını kaybederken bir kişi de ağır yaralandı.

Kaza, saat 20.00 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolu, Odayeri Gişeleri mevkii Ankara istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet B.'nin kullandığı 06 DLB 057 plakalı TIR, emniyet şeridinde bulunan 42 RA 313 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kazada, 06 DLB 057 plakalı TIR'ın şoförü Mehmet B. ile yanında bulunan Mehmet Çelikler TIR'da sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılan Mehmet Çelikel'in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, TIR Şoförü Mehmet B. ise ağır yaralandı. Mehmet B. olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. (DHA)