Mehmet Metiner AKP'ye sert çıktı: Demek ki Reis olmasa yandığımızın resmidir

Mehmet Metiner AKP'ye sert çıktı: Demek ki Reis olmasa yandığımızın resmidir
Eski AKP Milletvekili Mehmet Metiner, 31 Mart yerel seçimlerinde çok sayıda belediyeyi kaybeden AKP'yi eleştirerek "Demek ki Reis olmasa yandığımızın resmidir, tez elden aklımızı başımıza devşirelim" ifadelerini kullandı.Eski...
Eski AKP Milletvekili Mehmet Metiner, 31 Mart yerel seçimlerinde çok sayıda belediyeyi kaybeden AKP'yi eleştirerek "Demek ki Reis olmasa yandığımızın resmidir, tez elden aklımızı başımıza devşirelim" ifadelerini kullandı.

Eski AKP Milletvekili Mehmet Metiner, 31 Mart seçimlerinde çok sayıda ili kaybeden AKP’yi eleştirdi. Metiner, “Erdoğan gibi milletin gönlünde taht kurmuş bir lideriniz olacak. Ama buna rağmen kaybedeceksiniz. Sormayalım mı: Ne diye varsınız? Demek ki Reis olmazsa yandığımızın resmidir. Tez elden aklımızı başımıza devşirelim” dedi.

Metiner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

“Bir ilde onca vekiliniz olacak. Belediye yıllar yılı elinizde olacak. Seçim sürecinde bir bakan gidip öbürü gelecek. Erdoğan gibi milletin gönlünde taht kurmuş bir lideriniz olacak. Ama buna rağmen kaybedeceksiniz. Sormayalım mı: Ne diye varsınız? Demek ki Reis olmazsa yandığımızın resmidir. Tez elden aklımızı başımıza devşirelim. Özeleştirimizi cesaretle verelim. Tekrar milletimizin sinesine dönelim. O kuruluş misyonumuza uygun biçimde.”