MHP'li adayın akrabası, DP Belediye Meclis Üyesi Adayı Oğuzhan Lök'e asitle saldırdı

MHP'li adayın akrabası, DP Belediye Meclis Üyesi Adayı Oğuzhan Lök'e asitle saldırdı
Hatay Dörtyol Belediye Meclisi üyesi adayı Oğuzhan Lök, MHP Adayının eşinin dayısı tarafından asitli saldırıya uğradı. Saldırgan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile Hatay teşkilatının olayı yakın takipleri...
Hatay Dörtyol Belediye Meclisi üyesi adayı Oğuzhan Lök, MHP Adayının eşinin dayısı tarafından asitli saldırıya uğradı. Saldırgan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile Hatay teşkilatının olayı yakın takipleri ve şikayetleri neticesinde emniyet güçleri tarafından göz altına alındı.

Demokrat Parti Genel Sekreteri Ertan Küçükay, dün gece, Mahalli İdareler seçimlerine saatler kala yapılan bu çirkin saldırı hakkında X sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu.

Küçükay şunları kaydetti:

Hatay Dörtyol Belediye Meclisi üyesi adayımız Oğuzhan Lök Cumhur İttifakı mensupları tarafından dün gece saatlerinde “yüzüne asit atılmak” suretiyle saldırıya uğramış hastanede tedavi altına alınmıştır. Tedavisine Mersin Şehir Hastanesi yanık ünitesinde devam edilmektedir. Olay anından itibaren başta Sayın Genel Başkanımız Gültekin Uysal, Hatay il başkanımız, Dörtyol ilçe başkanımız ve Belediye başkan adayımız konunun yakın takipçileri olmuş yapılan hukuki girişimler neticesinde saldırgan göz altına alınmıştır. Bu alçak saldırıyı yapan ve azmettirenleri esefle kınıyoruz. 78 yıldır uğruna canlar verdiğimiz demokrasi mücadelemiz daha da güçlü ve kararlı bir biçimde sürecektir. Tüm Türkiye'de Demokratlar dimdik ayaktadır. "KORKUNUN ECELE FAYDASI YOKTUR."

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.