Murat Kurum oyunu kullandı

Murat Kurum oyunu kullandı
Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum ailesiyle Kağıthane İmece İlkokulu’nda oyunu kullandı.Türkiye yerel seçimler için sandık başında. Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan...
Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum ailesiyle Kağıthane İmece İlkokulu’nda oyunu kullandı.

Türkiye yerel seçimler için sandık başında. Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum ailesiyle  Kağıthane İmece İlkokulu’nda oyunu kullandı.

Oy kullanma işleminin ardından açıklamalarda bulunan Kurum,

Üç aydır projelerimizi hayallerimizi İstanbullu hemşerilerimizle paylaştık. Ben öncelikle tüm İstanbullu hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. Biz de üç ay sonunda oyumuzu kullandık. Oyumuzun İstanbullumuza, milletimize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah büyük bir demokrasi şöleni yaşayacağız. Bugün İstanbullun geleceği adına çok önemli bir karar vereceğiz. Hem deprem riskinin ortadan kaldırılması hem trafik çilesinin bitirilmesi hem de İstanbul’da yaşayan her bir vatandaşımızın güvenle yaşayacağı adımı sandıkta hep beraber atmış olacağız. Ben tüm vatandaşlarımıza oylarını kullanmalarını ve sandıklarına sahip çıkmalarını istiyorum. 31 Mart’ta güneş doğacak bugün erken bir bayramı bütün İstanbullarla kutlayacağız.

Ayrıntılar geliyor...