Mustafa Varank ile Alinur Aktaş barista oldu

Mustafa Varank ile Alinur Aktaş barista oldu
AKP Bursa Milletvekili Mustafa Varank ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Burfaş kafede önlük giyip, baristalık yaptı.TBMM Sanayi Komisyonu Başkanı ve AKP Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Bursa Büyükşehir Belediye...
AKP Bursa Milletvekili Mustafa Varank ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Burfaş kafede önlük giyip, baristalık yaptı.

TBMM Sanayi Komisyonu Başkanı ve AKP Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AKP İl Başkanı Davut Gürkan, Tarihi Çarşıbaşı Meydanı’ndaki Burfaş Kafe’de barista önlüklerini giyerek tezgâhın başına geçti.

Varank, Aktaş ve Gürkan özellikle gençlerin yoğunlukta olduğu müşterilerden siparişleri alıp kahveleri hazırladı. Hesapları Başkan Alinur Aktaş ödedi.

Mustafa Varank “Fiyatlarımız uygun. O malum markaların üçte biri fiyatlara ürünler var. Vatandaşlarımız buraya gelip keyifli bir şekilde vakit geçirirken farklı lezzetleri de tadabiliyorlar” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş da İsrail’in Gazze’de gerçekleştirdiği katliamın bir uyanışa vesile olduğunu belirterek uluslararası zincir mağazaların protesto edildiğini söyledi. Gençler arasında kahve kültürünün yaygınlaştığının altını çizen Aktaş, “Bizler de farklı noktalarda sosyal tesis işleten kurumumuzun, Burfaş Kafe adında yeni bir hizmet sunmasını istedik. Lezzet ve kalite gayet iyi. Fiyatlar üçte bir” diye konuştu. (DHA)