Oğlu evindeki kasadan 13 milyon TL çalmıştı, AKP'li ilçe başkanı istifa etti

Evindeki kasadan 13,5 milyon TL çalınan ve oğlu tarafından rüşvet iddialarıyla gündeme gelen AKP’li Fatih Aydemir, partisinden istifa etti

Oğlu evindeki kasadan 13 milyon TL çalmıştı, AKP'li ilçe başkanı istifa etti

AKP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fatih Aydemir, başkanlık görevinden istifa etti. Aile içi soygunla gündeme gelen Aydemir, istifa dilekçesini AKP il örgütüne teslim edecek.

İstifa kararını, Aydemir'in bu akşam AKP Gaziosmanpaşa ilçe örgütü ile paylaşacağı öğrenildi.

Fatih Aydemir ilçe başkanlığından istifa ettiğine dair AKP İstanbul il örgütüne bildirimde bulundu.

AKP'li başkan istifa etti

Gazeteci Rojda Altıntaş, sosyal medya hesabından AKP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fatih Aydemir'in istifa ettiğini paylaştı.

halktv.com.tr'nin edindiği bilgiye göre istifa dilekçesini AKP İl örgütüne ileten Aydemir, bu akşam kararını Gaziosmanpaşa ilçe örgütü ile paylaşacak.

Aile içi soygunla gündeme gelmişti

24 Ağustos'ta AKP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fatih Aydemir’in evindeki çelik kasada bulunan ve toplam değeri 13,5 milyon TL seviyesinde olan para ve ziynet eşyası çalındı.

İlk olarak Veryansın TV’den Gamze Çınlar’ın gündeme getirdiği ilginç olayın ayrıntılarına halktv.com.tr'den Dinçer Gökçe ulaşmıştı.

Oğlu hırsızlığı itiraf etti

Gökçe'nin haberine göre; soygunda yaklaşık 13,5 milyon TL zarara uğrayan Aydemir'in evine giren hırsızın oğlu Muhammet Emin Aydemir olduğu öğrenildi.

İfadesinde soygunu kendisinin yaptığını söyleyen 20 yaşındaki Muhammet Emin Aydemir, babası ile ilgili de dikkat çeken ifadelerde bulunmuştu.

Babasının rüşvet aldığını söyledi

Tutanaklara geçen ifadede Aydemir, AKP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı olan babasının rüşvet aldığını kendisine söylediğini anlattı.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar