Özbek'in Kurum fotoğrafına ilişkin Altaylı sert eleştirilerde bulundu: Bu kadar mı önemli çıkarlar?

Özbek'in Kurum fotoğrafına ilişkin Altaylı sert eleştirilerde bulundu: Bu kadar mı önemli çıkarlar?
Cumhur İttifakı’nın İBB Başkanı Adayı Murat Kurum'un Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile çok tartışılan fotoğrafıyla ilgili gazeteci Fatih Altaylı sert eleştirilerde bulundu. Altaylı, ''O ne hal öyle? ''...
Cumhur İttifakı’nın İBB Başkanı Adayı Murat Kurum'un Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile çok tartışılan fotoğrafıyla ilgili gazeteci Fatih Altaylı sert eleştirilerde bulundu. Altaylı, ''O ne hal öyle? '' dedi.

Geçtiğimiz günlerde AKP İBB Başkanı Adayı Murat Kurum ve Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in çok tartışılan fotoğraf karesi gündem oldu. Özbek'in kafasını iki elinin arasına alarak yanaklarını okşayan Kurum'un o anları görüntülendi.

O kare kısa sürede tepkilere neden olurken Özbek'ten ''Gayriihtiyari bir hareket'' açıklaması geldi.

Bunun üzerine gazeteci Fatih Altaylı gündemi değerlendirdiği YouTube kanalında taraftardan tepki gelmemesine de değinerek sert eleştirilerde bulundu.

Altaylı şu ifadeleri kullandı:

''Murat Kurum siz bunu başka bir kulüp başkanı yapabilir misiniz? Ali Koç'a bunu yapabilir misin? Hasan Arat'a bunu yapabilir misin? Hem en az sizden 20 yaş büyük birisi hem de bir kulübün başkanı yani kendinden başka bir şeyi de temsil ediyor. O ne hal öyle? Hangi yüzü veriyorsunuz ki bu kişilere sizin kafanızı iki elinizin arasına alarak yanaklarınızı okşayabiliyor. Fakat daha utanç verici olan şu; bu görüntüye Galatasaraylılardan tepki yok. Cılız kaldı. Kimseden doğru düzgün bir tepki yok. Herkes bir bahane bulma peşinde. Bu kadar mı önemli şampiyonluk? Bu kadar mı önemli çıkarlar? Hakikaten fotoğrafı görünce çok üzüldüm.''