Sezgin Baran Korkmaz ABD’de iftar yemeğinde konuştu: Dava yakında bitecek

Sezgin Baran Korkmaz ABD’de iftar yemeğinde konuştu: Dava yakında bitecek
Gazeteci Mehmet Sümer, ABD’de Sezgin Baran Korkmaz’la karşılaştığını belirterek “Korkmaz, davasının yakında biteceğini ve tüm yaşadıklarını en ince ayrıntısına kadar anlatacağını söyledi” dedi.Gazete Pencere Haber...
Gazeteci Mehmet Sümer, ABD’de Sezgin Baran Korkmaz’la karşılaştığını belirterek “Korkmaz, davasının yakında biteceğini ve tüm yaşadıklarını en ince ayrıntısına kadar anlatacağını söyledi” dedi.

Gazete Pencere Haber Merkezi 

Gazeteci Mehmet Sümer, sosyal medya hesabından yayınladığı bir paylaşımda ABD’de Sezgin Baran Korkmaz’la karşılaştığını, devam eden Sezgin Baran Korkmaz soruşturmasına ilişkin Korkmaz’dan bilgi aldığını aktardı. Sümer, Korkmaz’ın kendisine davanın yakında biteceğini ve dava sonucunun ABD’de ortaya çıkacağını söylediğini belirtti.

Sümer’in paylaşımı şu şekilde;

Dünya küçük:) New York'ta dün akşam gittiğim bir iftar yemeğinde ABD'de davası süren Sezgin Baran Korkmaz'la karşılaştım. Korkmaz, davasının yakında biteceğini ve tüm yaşadıklarını en ince ayrıntısına kadar anlatacağını söyledi. Korkmaz, dava sonucunda gerçeklerin ABD'de ortaya çıkacağını, her şeyi belgeleriyle anlatacağını savundu.