Soylu'dan komedyen Özgür Turhan'a yanıt: Aylardır bizlere yapılan bütün iftiraları seyredenlere tutumumu tekrar edeyim...

Soylu'dan komedyen Özgür Turhan'a yanıt: Aylardır bizlere yapılan bütün iftiraları seyredenlere tutumumu tekrar edeyim...
Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, komedyen Özgür Turhan'ın "uyuşturucu" ile ilgili sözlerine sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Komedyen Özgür Turhan, bir stand-up gösterisinde Bir grip ilacı ile kokain arasında bağlantı olduğu söylentilerini sahnede değerlendirerek, espri yaptı. Turhan, gösterisinde "Ben Tylolhot'un uyuşturucuyla bir bağlantısı olduğunu düşünmüyorum çünkü Süleyman Soylu'yla fotoğrafı yok" dedi.

Şakanın ardından konuşmasına devam eden Turhan, "Espride zamanlama önemlidir. Bakın bunu 3 ay önce yapsam, içerdeydim. Şimdi yapıştır." diye ekledi.

Turhan'ın sözleri, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Süleyman Soylu'dan, Turhan'ın gündem olan sözlerine yanıt geldi.

"Bizlere yapılan bütün iftiraları seyredenlere..."

Turhan'a, sosyal medya hesabı X'ten (Twitter) tepki gösteren Soylu, kendisine yönelik "iftiralara" seyirci kalındığını öne sürdü.

Soylu'nun yanıtı şu şu şekilde:

"Hayatım boyunca ülkeme ve milletime sadakatim dolayısıyla anti-emperyalist oldum ve olmaktan gurur duyarım.

Aylardır devlete, polise, jandarmaya ve bizlere yapılan bütün iftiraları seyredenlere, siyasi uzantısı belli güya komedyen veya fetödyen üzerinden sonuç alma, saldırarak sindirme gayretinde olanların saldırılarına neden olan tutumumu tekrar edeyim;

Amerika Gazze’de katildir.

İsrail Gazze’de katildir.

pkk-pyd teröristtir.

İşbirlikçileri de teröristtir.

Bu kişiyi komedyen diye şikayet edersem; Nejat Uygur, Halit Akçatepe ve Kemal Sunal’a haksızlık ederim. Onun için şifa diliyorum."