Taşımalı seçmen iddialarının odağındaki Şırnak'ta kazanan AKP'li Mehmet Yarka: Her şeyin en iyisine layıksınız

Taşımalı seçmen iddialarının odağındaki Şırnak'ta kazanan AKP'li Mehmet Yarka: Her şeyin en iyisine layıksınız
31 mart yerel seçimlerinde çok sayıda seçmenin "taşımalı seçmen" olduğu iddia edilen Şırnak'ta AKP adayı Mehmet Yarka ipi göğüsledi. Seçim zaferinin ardından konuşma yapan Yarka, "Siz her şeyin en iyisine layıksınız, bize...

31 mart yerel seçimlerinde çok sayıda seçmenin "taşımalı seçmen" olduğu iddia edilen Şırnak'ta AKP adayı Mehmet Yarka ipi göğüsledi. Seçim zaferinin ardından konuşma yapan Yarka, "Siz her şeyin en iyisine layıksınız, bize oy veren, vermeyen herkese hizmetkar olacağız" ifadelerini kullandı.

31 Mart yerel seçimlerinde dün sabah saatlerinden itibaren “taşıma seçmen” olduğu belirtilen çok sayıda kişinin il ve ilçe merkezlerindeki görüntüleri tartışma yaratmıştı. DEM Parti’de yapılan değerlendirmeye göre, taşımalı seçmenlerin kullandığı oylar Şırnak ve Hakkari ile ilçe ve beldelerdeki sandıklarda etkili oldu.

Şırnak Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre yeniden kazanan AKP'nin adayı Mehmet Yarka oldu. Yarka, beraberinde AKP Şırnak Milletvekili Arslan Tatar, AKP İl Başkanı İbrahim Halil Erkan ile Atatürk Mahallesi Sanat Sokağı'ndaki seçim bürosu önüne geldi.

Yarka, burada yaptığı açıklamada, "Size hizmet etmeye devam edeceğiz. Sizler her şeyin en iyisine layıksınız. Birleştirici olacağız, oy veren, vermeyen herkese hizmetkar olacağız." diye konuştu.