Tuncay Özkan: FETÖ'cü bot hesaplar benim üzerimden kampanya yapıyor

Tuncay Özkan: FETÖ'cü bot hesaplar benim üzerimden kampanya yapıyor
Seçim gecesi Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'la kavga ettiği iddia edilen, ANKA Haber Ajansı'nı manipüle ettiği ve ıslak imzaları AKP'ye verdiği iddia edilen İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, söz...

Seçim gecesi Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'la kavga ettiği iddia edilen, ANKA Haber Ajansı'nı manipüle ettiği ve ıslak imzaları AKP'ye verdiği iddia edilen İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, söz konusu iddiaları yalanladı.

T24'ten Gökçer Tahincioğlu'na konuşan Özkan, iddiaları "FETÖ" yalanı olarak niteleyerek "FETÖ’cü bot hesaplar aralıksız benim üzerimden kampanya yapıyor. Herkes görüyor. 15 dakikada bir iddia atıyorlar ortaya. Yok ıslak imzalı tutanaklar AKP’ye verilmiş, yok 95 milyon dolar almışım, yok Kanaltürk’ü kurarken bankaya silahlı adamlarımla gidip PKK parasını almışım. Bu iddialara bir bakın. Kimin iddialarına benziyor bunlar? Kırk yıldır gazeteciyim. Ne silahlı adamlarım var ne karanlık bir tarafım. Ben Ergenekon mahkemelerinde bütün bu karalamaları boş bir eldiven gibi suratlarına fırlattım" dedi.

"FETÖ AKP'YE ÇALIŞIYOR"

Özkan "Ama bu şimdi bot hesaplar üzerinden yapılıyor. FETÖ de AKP’ye çalışıyor. Hesapların arkasından çıkanları da gördük. Fetullahçı yalanlar bunlar." dedi.

"ANKA HABER AJANSI BENİM DEĞİL"

Özkan, ANKA Haber Ajansı'nın manipüle ettiği iddialarına da şu cevabı verdi:

""Onursal Adıgüzel değerli çalışmalar yaptı. Kendisi takdir hakkını kullanarak görevden ayrıldı. Saygı duyuyorum. ANKA için konuşuluyor. ANKA’nın sahibi ben değilim, sahibi belli. Yönetim kurulu var. Kendi açıklamalarını yaparlar.

Ama buradan takip ederken ANKA’nın böyle bir manipülasyonunu da görmedim yapacağına da inanmıyorum. Üç tane FETÖ’cü bot hesap üzerinden yürütülen bir kampanya bu. Ve aralıksız yapılıyor. Hedef şaşırtmak için, orada Anadolu Ajansı varken hedefi saptırmak için yapılıyor.
""

TIKLAYIN- Tuncay Özkan’dan, İmamoğlu ve Yavaş’la kavga açıklaması: Adıgüzel’den sonra araya Özkan’ı da koyalım derdindeler

TIKLAYIN- Kılıçdaroğlu, Onursal Adıgüzel’i görevden aldı