Uğur Dündar: Gazeteci değil hiçsin

Uğur Dündar: Gazeteci değil hiçsin
Veyis Ateş, Twitter’dan yaptığı yeni açıklamada, Sözcü yazarları Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil arasında bir süre önce yaşanan gerilime isim vermeden gönderme yaptı ve “Neydi sizi beddualaşacak kadar hırçınlaştıran...

Veyis Ateş, Twitter’dan yaptığı yeni açıklamada, Sözcü yazarları Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil arasında bir süre önce yaşanan gerilime isim vermeden gönderme yaptı ve “Neydi sizi beddualaşacak kadar hırçınlaştıran bu durum? Size bir şey anlatmaktan vazgeçtim” dedi.
Gazeteci Uğur Dündar, “Veyis Ateş bana göre gazeteci değildir. Bir “hiç” bile değildir!..” değerlendirmesini yaptı.
Dündar bir başka paylaşımında ise, “Veyis Ateş, Sen ana rahmine düşmeden iki yıl önce ben, canım pahasına halkın gerçekleri öğrenme hakkına hizmet ediyordum. Bugün de doğru bildiğim yolda yılmadan, dimdik ilerliyorum. Sen, benim meslek namusumu sorgulayacaklar sıralamasında ancak zurnanın son deliği olabilirsin!” değerlendirmesinde bulundu.

‘Veyis Ateş beni savcılığa şikayet etmiş’

Avusturya’da ABD’nin girişimiyle gözaltına alınıp tutuklanan SBK Holding’in sahibi Sezgin Baran Korkmaz’dan 10 milyon avro istediği belirtilen ve mal varlığını açıklayacağını söylemesinin üstünden 3 ay geçen Habertürk TV’nin eski sunucusu Veyis Ateş’in CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş’ı savcılığa şikâyet ettiği belirtildi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yarkadaş, yarın avukatıyla birlikte ifade vermeye gideceğini açıkladı.