Uğur Dündar, Muharrem İnce'ye ağır konuştu

Uğur Dündar, Muharrem İnce'ye ağır konuştu
Gelecek Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Sözcü TV'de "Liderler Özel" canlı yayınına katıldı. Gazeteci Uğur Dündar, Kemal Kılıçdaroğlu için "FETÖ'nün yeni ortağı" diyen İnce'ye sert çıktı,...

Gelecek Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Sözcü TV'de "Liderler Özel" canlı yayınına katıldı. Gazeteci Uğur Dündar, Kemal Kılıçdaroğlu için "FETÖ'nün yeni ortağı" diyen İnce'ye sert çıktı, "Sizin gibi Cumhuriyet Halk Partisi'nde yetişmiş bir siyasetçiye sokaktaki adam tarafından asla yakıştırılmıyor" dedi.

Dündar, İnce'ye şu ifadelerle tepki gösterdi:

Kişileri FETÖ'cü olarak itham etmek için mutlaka elinizde çok somut belgeler ve yargı kararları olması gerekir. Bakın sayın İnce, bugün karşıdaki ittifakın bir seçim otobüsünü gördük, Yeniden Refah Partisi'nin seçim otobüsü. Milletvekili adayları arasında bir kadın var ve kadının görüntüsü o minibüse resmedilmemiş. Hizbullah terör örgütünün canileri var şu anda o ittifak içinde.

Bu televizyonun sahibi de yıllardır uydurma bir FETÖ davası nedediyle ki bu gazete, bu müessese, FETÖ'yle mücadelede bayraktarlığı yapmıştır ve FETÖ'ye ilk defa FETÖ manşetini bu gazete atmıştır. Bu insan yıllardır sürgünde, vatan hasretiyle yanıp tutuşuyor.

Bizim karşımızda çok ciddi bir tehlike var ve bu tehlike belki de bize son demokratik seçimi yaşatacak. Bunu da İçişleri Bakanı'nın muhalefetin kazanması halinde bunun bir darbe olacağını söylemesinden anlıyoruz. Bunlara yoğunlaşmak varken muhalefete muhalefet etmek sizin gibi Cumhuriyet Halk Partisi'nde yetişmiş bir siyasetçiye sokaktaki adam tarafından asla yakıştırılmıyor.