Uğur Dündar'a babalık davası açan Dilara G. ortaya çıktı: DNA testi sonuçlarına itiraz edecekler

Uğur Dündar'a babalık davası açan Dilara G. ortaya çıktı: DNA testi sonuçlarına itiraz edecekler
Gazeteci Uğur Dündar'a babalık davası açan Dilara G. ortaya çıktı. Dilara, mahkeme sürecinin devam ettiğini ifade ederek, DNA testi sonuçlarına itiraz edeceklerini ifade etti.

Metin Akpınar'a babalık davası açan Duygu Nebioğlu’nun "Ablam da benimle aynı kaderi paylaşıyor. Onun babası da medya dünyasından ünlü bir gazeteci" sözlerinden sonra ünlü ismin Uğur Dündar olduğu iddia edilmişti. Uğur Dündar'ın kızı olduğu iddia edilen Dilara G. ortaya çıktı.

Gazeteci Uğur Dündar kendisiyle ilgili söylenenler için dün açıklama yaptı. Dündar, "Son sözü söyleyecek kurum olan Adli Tıp Kurumu, DNA incelemesini bitirdi ve biyolojik babalık iddiasını reddetti" dedi.

Babalık davası açan kişi belli oldu

Sabah’tan Tuba Kalçık’ın haberine göre, Uğur Dündar'a babalık davası açan Dilara G.’nin Isparta'da yaşadığı ve evli olduğu ortaya çıktı.

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, yaşanan son gelişmeler ve Uğur Dündar'ın açıklamalarının ardından şöyle konuştu:

"Dört kız kardeş olarak en büyük isteğimiz annemizin ortaya çıkması. Annem konuşursa zaten her şey çözülecek. Benim mücadelem de annemi bulmak için. Gazeteci Uğur Dündar'ın sosyal medyasından açıkladığı Adli Tıp Kurumu tarafından yapılan DNA testi sonucuna da itiraz edeceğiz. Mahkeme süreci hâlâ devam ediyor. Hukuk mücadelemiz de devam ediyor. Annemi bulursak zaten her şey tüm yönleriyle aydınlanacak."