Kızılcık Şerbeti'nden çıkarılan Doğukan Güngör'den sitem dolu paylaşım: 'Allah’a havale ediyorum!'

Uyuşturucu soruşturmasında gözaltına alınan saç ve kan örneklerinde esrar ve kokain maddesine rastlanan Doğukan Güngör, “Kızılcık Şerbeti” dizisinin kadrosundan çıkarıldı.

Kızılcık Şerbeti'nden çıkarılan Doğukan Güngör'den sitem dolu paylaşım: 'Allah’a havale ediyorum!'

GAZETE PENCERE - Ünlü oyuncu Doğukan Güngör, ünlülere yönelik yürütülen uyuşturucu ve fuhuş soruşturması kapsamında gözaltına alınarak serbest bırakılmıştı.

Bugün test sonuçları açıklanan saç ve kan örneklerinde esrar ve kokain maddesine rastlanan Doğukan Güngör, “Kızılcık Şerbeti” dizisinin kadrosundan çıkarıldı.

TANITIMDAKİ SAHNELERİ DE ÇIKARILDI

Birsen Altuntaş'ın haberine göre kanalın yasaklı madde kullandığı tespit edilen bir oyuncuyu ekrana çıkarmama kararıyla beraber Doğukan Güngör’ün bugün çekilen sahnelerinin de kullanılmayacağı öğrenildi. Tanıtımdaki sahneleri de çıkarılan Güngör’ün yerine yeni oyuncu aranıyor.

DOĞUKAN GÜNGÖR'DEN AÇIKLAMA

Kararın ardından Güngör, ilk kısa açıklamasında “Allah büyük, her şeyi görüyor” dedi. Daha sonra sosyal medya hesabından uzun bir paylaşım yapan oyuncu, diziden çıkarılma kararını yeni öğrendiğini belirterek bu kararı “acımasız” olarak nitelendirdi.

Güngör şunları ifade etti:

"4 sezondur büyük bir şevkle çalıştığım Kızılcık Şerbeti isimli dizi filmden son zamanlarda yaşanan olaylar sebebiyle Show TV yönetiminin aldığı kararla çıkarıldığımı az önce öğrenmiş bulunuyorum.

Bu hayatta herkes hata yapabilir ki ben de bir hata yaptığımı ancak bu hatamdan artık döndüğümü ve çok pişman olduğumu samimiyetle ve dürüstçe gerek Savcılık makamına gerekse kamuoyuna açıklamış ve temiz bir hayata ilk adımlarımı atmıştım. Her şerde bir hayır vardır inancıyla, bu son yaşadığım olaydan sonra kendimi tamamen işime adamıştım ve temiz bir hayat sürmek için kendime söz vermiştim.

Ama bu akşam ansızın aldığım bu kötü haberle bazı insanlar ve kurumların kararlar alırken ne kadar acımasız olabildiğine herkes gibi ben de şahit oldum. Oysa bu hayatta hata yapan ne ilk ne de son insanım.

Herkes ikinci bir şansı hak eder inancını taşımayan bu acımasız insanlar ve kurumları vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum ve onları Allah’a havale ediyorum.

Ancak kamuoyunu da açıkça belirtmek isterim ki ben dimdik ayaktayım ve kendime verdiğim temiz bir hayat sözünü tutarak daha güzel işlerde çok yakında tekrar siz sevenlerimle birlikte olacağım.

Bu kötü günlerde benim yanımda olan benden sevgisini esirgemeyen tüm dostlarıma, sevgili hayranlarıma ve canım aileme çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız.."

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar